08_02_08

Idag när jag steg upp så var klockan tio i tio. Har varit hemma hela dagen pga min älskade förkylning, kan knappt andas pga den heller. Hade egentligen velat vara hemma redan igår men eftersom att det var nationellt prov så var det ingen vidare ide.

Jag har inte sysselsatt mig med mycket idag min dag har i princip bestått av sova&musik. Just det. Michelle kom till mig och vi satt ett tag och snackade i trappen hemma hos mig sedan blev vi less på att sitta där och blev sugna på att gå till kiosken och köpa deras underbara vattenmeloner.

Gick dock åt helvete eftersom att just då såg vi några ifrån klassen och det skulle inte vara så bra om dom såg mig ute på byn om jag är/var sjuk. Så vi sprang intill icas toalett och där pratade vi mer. Sedan smsade vi David och bad han komma dit där vi var, så vi stod vid chokladhyllorna typ i 15 min och velade innan David var så dum att han sprayade axe herrparfym på mig. Men jag gav igen med tjejparfym haha!

Var en töntig morsa med barn som sa att vi var omogna.
Vi brydde oss skit mycket, verkligen.
 Nej men nu ska jag spela the sims två så so long flaggstång.

Kommentarer
Postat av: Ebbe

www.topman.com

2008-02-08 @ 22:34:36
URL: http://lillebrorjonsson.blogg.se
Postat av: Therése

sims2 likamed äger!! :D

2008-02-08 @ 22:54:44
URL: http://fakelashes.blogg.se
Postat av: Cecilia från Obsessed.

Ursch förkylningar suger, kände i morse att jag hade ont i halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk..... krya på dig!

kram.

2008-02-08 @ 23:09:39
URL: http://joxxxxi.blogg.se
Postat av: Engman

haha gömma sig på icas toa ^^

2008-02-09 @ 00:11:42
URL: http://elinengmaan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0